Ingyenes házhoz szállítás minden termékre!

Bevásárlókosár

0 item 0 Ft

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
+36 70 629 3456
free
Berta étkező Piano asztallal wenge
Berta étkező Piano asztallal wenge
Sale
  • Pénzvisszafizetési garancia!
  • Ingyenes szállítás!
  • Több színben
  • Fából készült
  • Bővíthető

Berta étkező Pianó asztallal (4 személyes)

Normál ár: 95 700 Ft

Special Price 91 400 Ft

Szállítási költség: Ingyenes

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 95 700 Ft

Special Price 91 400 Ft


Termék leírás

Berta étkező Pianó asztallal (4 személyes) egy nagyon jó választás. Tökéletesen ki fogja tudni használni az étkezőben vagy akár a konyhában, A Berta étkező Pianó asztallal (4 személyes) 91 400 Ft-ért a lehető legjobb ár. Válassza most ingyenes házhoz szállításunkat. és akár néhány napon belül kiszállítjuk. Érdemes igénybe venni a házba szállítás szolgáltatást a Berta étkező Pianó asztallal (4 személyes) - nél, mert igaz a székek kettesével dobozba vannak csomagolva, azért elég rossz a fogásuk. Ketten egyszerűbb pakolni, és a sérülésveszély is kisebb. Az asztal szintén dobozban, élvédőkkel ellátva, tehát itt is elég kicsi a sérülés veszély a beszállítás közben, de hozzáteszem, baromi nehéz az asztal.. A szállítóink a rakodásban tényleg profik, tehát érdemes rászánni azt a minimális plusz költséget.

Berta étkező 4 személyes: 4 szék + Pianó asztal.

Pianó asztal méretei: 120x70 cm + 40 cm bővíthetőség

Asztalának főbb jellemzői: Az asztallap egy oldalt laminált MDF, pácolt, lakozott tömörfa lábakkal. Nagyobbítás fém vasalttal. Székének főbb jellemzői: Tömörfa szerkezet, pácolva, lakkozva, kárpitos ülőlappal. Több szín közül lehet választani.

Berta étkezőgarnitúra 4 személyes: 1 db asztal és 4 db étkező szék 66 700 Ft-ért! A Pianó étkező asztal lapra szerelt állapotban, az étkező székek pedig kettesével csomagolva kerülnek kiszállításra.

Kapcsolódó termékek

Jellemzők

Szállítási Feltételek A bútorokat egységes áron szállítjuk az ország egész területére, azaz a feltüntetett szállítási költség várostól függetlenül a fent megjelölt összeg. A szállítás kapuig, lépcsőház bejáratáig történik. A kiszállítók nem kötelezhetők rakodásra. *Az oldalon feltüntetett szállítási idő csak tájékoztató jellegű. A pontos határidőkről tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon!