Ingyenes házhoz szállítás minden termékre!

Bevásárlókosár

0 item 0 Ft

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
+36 70 629 3456
free
Sonoma tölgy - Világosbarna zsákszövet
Sonoma tölgy - Világosbarna zsákszövet
Sale
  • Pénzvisszafizetési garancia!
  • Ingyenes szállítás!
  • Több színben
  • Fából készült
  • Bővíthető
  • Befoglaló méret 186 x 148
  • magasság: 100 cm
  • ülőmélység: 44 cm
  • ülőmagasság: 50 cm

Berta sarok étkező garnitúra (sarok + Berta asztal 120-as + 2db Berta szék)

Normál ár: 159 900 Ft

Special Price 150 400 Ft

Szállítási költség: Ingyenes

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 159 900 Ft

Special Price 150 400 Ft


Termék leírás

Berta sarok étkező garnitúra (sarok + Berta asztal 120-as + 2db Berta szék) egy nagyon jó választás. Tökéletesen ki fogja tudni használni az étkezőben vagy akár a konyhában, A Berta sarok étkező garnitúra (sarok + Berta asztal 120-as + 2db Berta szék) 150 400 Ft-ért a lehető legjobb ár. Válassza most ingyenes házhoz szállításunkat. és akár néhány napon belül kiszállítjuk. Érdemes igénybe venni a házba szállítás szolgáltatást a Berta sarok étkező garnitúra (sarok + Berta asztal 120-as + 2db Berta szék) - nél, mert igaz a székek kettesével dobozba vannak csomagolva, azért elég rossz a fogásuk. Ketten egyszerűbb pakolni, és a sérülésveszély is kisebb. Az asztal szintén dobozban, élvédőkkel ellátva, tehát itt is elég kicsi a sérülés veszély a beszállítás közben, de hozzáteszem, baromi nehéz az asztal.. A szállítóink a rakodásban tényleg profik, tehát érdemes rászánni azt a minimális plusz költséget.

Berta sarok étkező garnitúra: 1 db asztal + 1db Berta konyhai sarok + 2 db Berta szék

Univerzális öszeszerelhetőség. A sarok elem jobbos és balos elrendezésben is összeálítható.


Berta asztal méretei:

120cm×70cm + 40 cm bővíthetőség


Konyhai sarok méretei:

Magasság: 100 cm

Szélesség: 186 cm + 148 cm

Mélység: 44 cm


Asztalának főbb jellemzői: Az asztallap egy oldalt laminált MDF, pácolt, lakozott tömörfa lábakkal. Székének főbb jellemzői: Tömörfa szerkezet, pácolva, lakkozva, kárpitos ülőlappal. Több szín közül lehet választani. Berta sarok étkező verhetetlen áron. rendelje meg most!

Kapcsolódó termékek

Jellemzők

Szállítási Feltételek A bútorokat egységes áron szállítjuk az ország egész területére, azaz a feltüntetett szállítási költség várostól függetlenül a fent megjelölt összeg. A szállítás kapuig, lépcsőház bejáratáig történik. A kiszállítók nem kötelezhetők rakodásra. *Az oldalon feltüntetett szállítási idő csak tájékoztató jellegű. A pontos határidőkről tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon!