Bevásárlókosár

0 item 0 Ft

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
+36 70 600 6543

365 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha a bútor kicsomagolása után bármilyen gyártási hibát észlel vagy esetleg a szállítás során keletkezett sérülést észlelne, kérjük ezt mihamarabb jelezze ügyfélszolgálatunknak. Kérjük a gyorsabb ügyintézés érdekében, amennyiben lehetséges küldjön a kifogásolt részről fotót. Kérjük amig a kiszállítást végző munkatársunk a helyszinentartózkodik ellenőrizze le a bútorokat (nem feltétele a garanciának, de sokkal gyorsabba orvosolható a probléma)

365 napos pénzvisszafizetési garancia

A webáruházunkban vásárolt bútort a vásárlás napjától számított 365 napon belül, bármilyen indoklás nélkül visszaküldheti, teljesen ingyen, és mi visszafizetjük a termék teljes vételárát, akkor is, ha a terméket kifogástalan állapotban vette át. Kérjük, a bútorok összeszerelése előtt olvassa el az alábbi tájékoztatót:

  • A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni. A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. Sem a csomagolás, sem a ragasztószalag nem sérülhet. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt.
  • A bútor összeszerelése előtt kérjük, figyelmesen vizsgálja meg azt: elégedett-e annak színével, minőségével, mivel nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket egyszer már összeszereltek.
  • Amennyiben elégedetlen a termékkel, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével.

A garancia az átvétel napjától érvényes. A termék természetes használatból adódó kopása, értékcsökkenése, tulajdonságainak változása az idő folyamán természetes folyamat, és nem minőségbeli hiányosság. A természetes fából készült bútorok anyagának változása, deformálódása, vagy a bútor színének elváltozása az idő folyamán nem tekinthető meghibásodásnak. A szavatosság időtartamán belül minden egyéb természetű hibát, sérülést ingyen kicserélünk.